Följ oss på Instagram
 

Intresseanmälan

För att söka bostad hos oss måste du registrera en intresseanmälan. Det gör du enklast genom att anmäla dig som sökande här på vår hemsida. Din intresseanmälan är giltig i sex månader och du måste själv förlänga den innan tiden går ut. Kötiden för att få en bostad beror på vilken storlek på bostad du söker och i vilket område.

En intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig till ett eventuellt kontrakt. Men vi rekommenderar ändå att du bara bokar intresse på lägenheter som är rimliga bostadsalternativ för dig.

Ett objekt ligger ute för intresseanmälan på hemsidan i 5 dagar. Under denna tid spelar det ingen roll när du bokar ditt intresse.

Par vid dator

 

 

 

 

 

Maximalt tre intresseanmälningar samtidigt

Du kan ha maximalt tre intresseanmälnigar samtidigt. Om du har ett akut bostadsbehov  rekommenderar vi dig att istället använda erbjudandet BoDirekt.

BoDirekt

BoDirekt är ett erbjudande som riktar sig till bostadssökande som snabbt behöver en bostad. Den som först anmäler sitt intresse hamnar först i kön. De lägenheter som erbjuds som BoDirekt är markerade med ett litet hus.

Tacka ja eller nej

De med längst kötid blir kallade till visning och det är först efter visningen man ska tacka ja eller nej.

Intresseanmälan på respektive lägenhet försvinner automatiskt från din inloggning när vi skrivit kontrakt med dig eller någon annan. Om du inte är en av dem som fått kallelse till visningen, kan du själv när som helst avboka ditt intresse.

Vid upprepat missbruk av intresseanmälningar, eller om vi inte hör något från, dig riskerar du att få ditt ködatum struket och måste då börja om på nytt.