Följ oss på Instagram
 

Internet och telefoni

Internet och telefoni via stadsnätet

Via Finspångs stadsnät kan du nå flera leverantörer av bredbandstjänster med olika hastighet, innehåll och priser. För dig som bor i centralorten levereras tjänsterna via det nya bredbandsnätet som vi etablerat i samarbete med Finet, kommunens bredbandsbolag. Nätet är ett så kallat öppet nät vilket innebär att du själv kan välja den internetleverantör som passar dig bäst. Om du inte har en fast fiber/lan uppkoppling i din lägenhet så kan du även få internet -och telefontjänsterna via ADSL och ditt fast telefonuttag.

Stadsnätets tjänsteleverantörer erbjuder även Ip-telefoni. Detta innebär att du som kund kan säga upp din fasta telefon och nyttja stadsnätet för din hemtelefon. Med Ip-telefoni kan du ringa via din befintliga telefon, dator eller sip-telefon (din befintliga telefon ansluts till en adapter som omvandaler den analoga telefonin till Ip-telefoni)

För mer information besök Finets hemsida, se länken nedan, eller ring Finet på tfn 0122-246 80.

Internet och telefoni via Telia

De senaste året har vi köpt nya fastigheter där tidigare fastighetsägare tecknat avtal med Telia. För information om vilka fastigheter som berörs av detta kontakta Bobutiken 0122-249 50. För information om Telias utbud besök Telias hemsida, se länken nedan eller ring Telias Kundtjänst på tfn 020-755 766.