Följ oss på Instagram
 

Gamla värdshuset blir Vallonbygdens nya lokaler

Vallonbygdens Bobutik och administration har funnits i tillfälliga lokaler i centrala Finspång i ett par års tid. Dessutom har fastighetsförvaltningen funnits i lokaler på Tegelbruket. I det gamla värdshuset kommer nu all verksamhet att rymmas.

I de nya lokalerna får vi större personalytor, fler möteslokaler, ett ordentligt konferensrum. Bobutikens personal får egna avgränsade kontor där de kan ta emot kunderna. Bobutiken kommer att finnas på entréplanet som givetvis blir handikappanpassad. På entréplanet kommer även områdesvärdarna att finnas samt personal som tar hand om felanmälningar.

Plan två och tre kommer att innehålla kontor för administrativ personal, företagsledning samt konferensrum. Alla våningar förbinds med hiss.

Värdshuset byggdes 1818 och rymmer ca 965 kvadratmeter. Vi ser en långsiktighet i renoveringen och flytten till det gamla värdshuset och den fantastiska omgivande miljön. Vi kommer att vara lättillgängliga, vi samlar hela vår verksamhet på ett ställe och vi finns centralt. Här kommer vi att finnas över tid.