Följ oss på Instagram
 

Välkommen till Finspångs Stadslopp

 

Vallonbygden är medaljsponsor till Finspångs stadslopp 2019. Alla Vallonbygdens hyresgäster, stora som små deltar kostnadsfritt till båda loppen. För att göra en anmälan följer du den här länken Anmälan Finspångs Stadslopp och följer de olika stegen i registreringen.

Skriv att ni springer för Vallonbygden när ni kommer till rubriken Föreningen/Företag. Sista steget i registreringen är att kontrollera sin anmälan och där fyller ni i rabattkoden Vallonbygden2019 som gör att din registrering blir kostnadsfri.

 

Information om Stadsloppet

OMT Finspångs Stadslopp avgörs med start och mål i Bruksparken i hjärtat av Finspång. Loppet vänder sig till alla som motionerar. Gå, jogga eller spring, det är helt valfritt. Inte bara de snabbaste kan vinna fina prispengar, alla som deltar har chansen att vinna värdefulla priser. Utmana grannen, jobbarkompisen eller dig själv.

Alla som går, joggar eller springer i mål får en energipåse från COOP Finspång. Alla deltagare kommer också att få en snygg medalj runt halsen vid målgången som sponsras av Vallonbygden.

Tid och plats: Onsdagen 29 maj start klockan 18.30 i Bruksparken i Finspång. XL Bygg Lilla Slottsrundan första start 17.00 (fyra starter).

Distans: 7 kilometer. (Finns även möjlighet att gå halva distansen om man vill)

Klasser: Herrar, damer och gå/jogga utan tidtagning. Tidtagning i herr-och damklass.

Laganmälan: Anmäl dig i ett lag. Anmäler du ett lag så kommer du också med i den individuella resultatlistan. 4 deltagare skapar ett lag. Dam, herr eller mixed.

Barnlopp: XL Bygg Lilla Slottsrundan (1,4 kilometer).

Anmälan: När du har fyllt i din anmälan med rabattkoden Vallonbygden2019 så är anmälan registrerad och klar. Ordinarie anmälan via länken på hemsidan stänger tisdag 21 maj klockan 23.59.

Anmälningsavgift: Kostnadsfritt för Vallonbygdens hyresgäster.

Efteranmälan: Den 22 maj-29 maj, i första hand via anmälningslänken på hemsidan men även möjligt vid nummerlappsutdelningen på Coop Viberga tisdag 28 maj mellan klockan 15-19.

Nummerlappar: Nummerlappar hämtas hos Coop Finspång/Viberga tisdag 28 maj mellan klockan 15-19.

De nummerlappar som inte hämtas ut hos Coop delas ut vid start- och målområdet senast en timme innan start.

OBS! Den ”flik” som sitter högst upp på nummerlappen är det chip som registrerar din tid. Utan den blir det ingen tid registrerad.

Parkering: Finns många gratisparkeringar i närheten av start-och målområdet. Varför inte cykla, springa eller gå som uppvärmning.

Omklädning: Kom gärna ombytta.

Dusch: Finns tyvärr ingen möjlighet till dusch.

Uppvärmning: Aktiv Hälsocenter har hand om uppvärmningen som startar 15 minuter innan starten 18.30. En uppvärmning för barnen som startar 16.45, 15 minuter innan första start.

Bana: 7 kilometer genom sköna Finspångsmiljöer. Se bankartan för mer detaljerad information.

Vätska: Vid start- och målområdet samt vid Coop Finspång efter cirka 3 kilometers löpning, samt vid Siemens energistation cirka 1 kilometer från mål.

Massage: Fredrik Sköld och Dave Gatewood från Helhetshälsans hus masserar dina ben helt gratis efter målgång.

Priser: OMT Finspångs Stadslopp kommer att ha ett riktigt vasst prisbord. Både elitlöparna och motionärer kommer att få del av de fina och dyrbara priserna. Se mer detaljer under fliken Prisbordet i startmenyn.

Bemannad inlämning av väskor och dylikt Vid start- och målområdet.

Prisutdelning: Elitlöparna, de sex främsta damerna och herrarna,  får sina prischeckar med start cirka 19.30. Prispengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till sitt nationella friidrottsförbunden.

Tidtagning: Professionella tidtagningsfirman Racetimer ser till att du får rätt tid i mål.

Resultat: Kommer att finnas via länk på loppets hemsida direkt efter målgång. Resultaten kommer också att visas på plats direkt vid målgången med hjälp av fyra 37-tums skärmar.

Tävling i tävlingen 1:  Ta med dig ett av däcken som står någonstans utmed banan, spring eller gå hela vägen till mål med däcket och vinn fyra nya däck med montering. Priset är sponsrat av G-Sons Gummi. Se mer information under fliken Prisbordet på startsidan. Det är ett damdäck och ett herrdäck.

Tävling i tävlingen 2: Utrymningsspurten. Satsa allt på 100 meter utmed Skäggebyvägen och ta chansen att vinna 3 000 kronor i resepresentkort från Resia. Placering 2-5 vinner fina priser från räddningstjänsten i Finspång.

Arrangör: Finspångs SOK.

OMT Finspångs Stadslopp är godkänt och sanktionerat av Svenska Friidrottsförbundet.

Deltagande i Stadsloppet sker på egen risk!

I och med att du deltar i OMT Finspångs Stadslopp så ger du också ditt tillstånd till att du kan bli fotograferad och filmad under loppet.